Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista



Tai no meillä tää elämä kyllä tuntuu aika ruusuilla tanssimiselta. Kaikki vaan sujuu niin täydellisesti ettei paremmin vois mennä! Yhteiselo sujuu mutkattomasti ja mä niin rakastan meidän kotia. On ihana vaan silmäillä kämppää kun täällä näyttää niin kivalta. :)

Tää asunto on osottautunu kaikin puolin hyväks, ainakin pikkuveli ravaa täällä koko ajan kun on kuulemma niin kiva kämppä. Vesikin kuulemma maistuu paremmalta täällä :D. Tupareissa tuli testattua myös, että täällä mahtuu ihan hyvin nukkumaan seitsemän henkilöä, eikä ees tehnyt tiukkaa. Muutenkin tää kämppä on tosi hyvä kun on tilaa kutsua vieraita. Koitan saada tänne kuvia meidän kämpästäkin, mutta noi mun ostamat ruusut on niin nättei, että oli pakko jakaa teidänkin kanssa ne!

Tuli laitettua oma toiminimikin pystyyn ja nyt kokeilen yksityisyrittäjyyttä. Voi kyllä olla että eksyn taas muihin hommiin kesäksi kun kiva saada vaihtelua omiin hommiin, mutta saa nyt nähdä. Tänään tuli käytyä yhdessä työhaastattelussa ja huomenna selviää sainko sen paikan, nyt vain pitää pitää peukut pystysssä.

Hassua, että pääsiäinen jo ohi ja kohta on jo vappu ja kesäloma. Mä aion niin nauttia tästä hetkestä ja hyvän olon fiiliksestä. Mukavaa kevättä teille kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. - MitäMitä!? Minkäs alan yrittäjä sie nyt sitten oot? :D. Ihan pirun hieno homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pidemmän aikaa oon tehnyt jo vähän hommia freelancer tyyppisesti, mutta nyt ihan perustin oman toiminimen. Ja eli teen kaikkia graafisia töitä, esim. yritysilmeitä, logoja, mainoksia, julkaisuja ja erillaisia taittoja. Jee kiva kuulla :)

      Poista